24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

035 - 2011 555

24 uur Spoed

De 24 uur Spoed loodgieter Hilversum is dag en nacht bereikbaar. Ons loodgietersbedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen. Lekkage, verstopping, cv problemen of rioolproblemen? Bel onze loodgieter Hilversum service en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

bel-loodgieter-hilversumBij directe noodgevallen zijn wij in de meeste gevallen al binnen 30 minuten aanwezig om de problemen op te lossen. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, erkende vakmensen die beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige loodgietersgereedschap en onderdelen in aanwezig zijn om alle problemen snel en vakkundig op te lossen. Omdat wij de meeste onderdelen en alle nodige gereedschap bij ons hebben kunnen wij vrijwel alle problemen direct oplossen. Een vervolg afspraak is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig!

Onze 24 uur spoed loodgieter Hilversum service is dag en nacht
bereikbaar voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • cv problemen
  • cv ketel problemen / storingen
  • ondergelopen kelders / kruipruimte

Direct een vakman aan de lijn? Bel dag en nacht ons telefoonnummer 035 – 201 1555

 

Loodgieter Hilversum 24 uur spoed ontstoppingsservice

Zit uw toilet verstopt of loopt het water niet meer weg de afvoer in? Onze 24 uur spoed ontstoppingsservice is dag en nacht bereikbaar. Niets is zo vervelend als een verstopt toilet. Bij het doorspoelen loopt het water tot aan de rand van de toiletpot, met een beetje geluk zakt het water langzaam. Maar in de meeste gevallen blijft het water in de toiletpot staan. Een standaard ontstopper werkt dan niet omdat de de verstopping te hardnekkig is.

Loodgieter Hilversum 24 uur spoedOnze loodgieter Hilversum service beschikt over de modernste apparatuur om iedere verstopping te verhelpen. Denk hierbij aan camera systemen die wij de afvoer in laten gaan om in beeld te brengen waar een verstopping zich bevind. Als wij in beeld hebben waar de verstopping zit en waardoor deze veroorzaakt wordt kunnen wij gericht met de juiste technieken en gereedschap de verstopping aanpakken.

Om de afvoer problemen of riool problemen aan te pakken en een verstopping te ontstoppen gebruiken wij in de meeste gevallen onze ontstoppingsveren of ontstopping lanzen. Met de ontstopping lanzen kunnen wij door middel van hoge druk het riool of de afvoer doorspuiten. Het voordeel van deze techniek is, dat niet alleen de verstopping verholpen wordt, maar ook direct de afvoer of het riool van binnen gereinigd wordt.
De kans dat een verstopping terugkomt is hierdoor nihil.

Direct een afspraak maken met onze 24 uur spoed loodgieter Hilversum service? Bel dag en nacht ons servicenummer 035 – 201 1555.