24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

035 - 2011 555

CV Problemen

Heeft u CV Problemen? Ons loodgietersbedrijf in Hilversum heeft verschillende gespecialiseerde cv monteurs in dienst welke alle mogelijke problemen met uw centrale verwarming of cv ketel kunnen oplossen. Direct contact met onze loodgieter Hilversum 24 uur spoed service? Bel ons dan 7 dagen in de week dag en nacht op telefoonnummer 035 – 2011 555.

cv-problemen-hilversumU kunt onze loodgieter Hilversum 24 uur service dag en nacht bereiken voor onder andere de volgende cv problemen:

  • centrale verwarming wordt niet warm
  • cv ketel storing
  • geen warm water
  • geen waterdruk
  • lekkage radiatoren
  • lekkende thermostaatknop

Direct contact met onze loodgieter 24 uur service? Bel direct 035 – 2011 555.

 

CV service niet alleen voor CV Problemen

Zoekt u een CV monteur in Hilversum, maar heeft dit niet direct spoed? Ook dan bent u bij onze loodgieter Hilversum service aan het juiste adres. Naast cv problemen kunt u ook bij ons terecht voor cv onderhoud, het laten plaatsen of vervangen van radiatoren of het laten vervangen van bijvoorbeeld computer thermostaten.

Eén van de opdrachten die wij regelmatig uitvoeren is het vervangen van badkamer radiatoren. Na een aantal jaar gaat een standaard radiator in de badkamer vaak wat roesten. Dit hoeft niet direct een probleem te zijn, het ziet er alleen niet heel mooi uit. Vaak krijgen wij de vraag of wij deze standaard radiator kunnen vervangen voor een nieuwe design radiator. Dit is vrijwel nooit een probleem. In sommige gevallen hebben de klanten de nieuwe radiator al in bezit, dan plaatsen wij deze alleen. Is er nog geen design radiator? Dan kunnen wij deze ook leveren.

Vaak is het nodig om het leidingwerk te verleggen en nieuwe aansluit punten te creëren voor de design radiator. Dit is voor de cv monteurs geen probleem en voeren de werkzaamheden uiteraard goed, vakkundig en professioneel uit.

Direct een afspraak maken? Bel 7 dagen in de week 035 – 2011 555.

 

Loodgieter Hilversum 24 uur service

loodgieter-spoed-cvNaast CV problemen kunt u natuurlijk ook bij onze loodgieter Hilversum 24 uur spoed service terecht voor alle andere problemen waar u met spoed een loodgieter bij nodig heeft. Riool problemen, lekkage of verstopping? Ons loodgietersbedrijf staat dag en nacht voor u klaar en is bij noodgevallen vaak al binnen 30 minuten aanwezig om de problemen aan te pakken en op te lossen.

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, vakkundige en erkende loodgieters. Laat u een klus uitvoeren door onze loodgieter Hilversum spoed service dan weet u altijd 100% zeker dat dit op een goede en vakkundige manier wordt uitgevoerd. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Direct een afspraak maken? Bel dan 7 dagen in de week 035 – 2011 555. Wilt u liever terug gebeld worden of een offerte aanvragen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.